Krušovice uvádí edici piv s hokejovým motivem

13. března 2015 - Krušovice fandí hokeji a na trh uvádí novou limitovanou edici piv s hokejovým motivem. Značka Krušovice se stala oficiálním partnerem Mistrovství světa v ledním hokeji a k této dlouho očekávané sportovní události představuje nový hokejový design limitované edice piv. Sportovního balení/obalu se dočkala populární krušovická 10 a 12.

Design nové krušovické pivní edice se spojuje s hokejovým šampionátem. Na obalech všech produktů nechybí logo Mezinárodní hokejové federace (International Ice Hockey Federation, zkratka IIHF) a ani nápadité číselné ztvárnění stupňovitosti, které má podobu hokejového skóre.

"Veškeré aktivity spojené s Mistrovstvím světa v hokeji jsme se rozhodli soustředit především na fanoušky. Kromě nové edice připravujeme také soutěž o vstupenky a další hokejové dárky," komentuje Lenka Kroupová, hlavní manažerka značky Krušovice.

Hokejový design obalů budou mít pivní lahve, plechovky i PET lahve, které budou na trh uvedeny v následujících dnech. Nebude chybět ani multi-balení s dárkovou sklenicí KRUŠOVICE určené speciálně pro obchodní řetězec Tesco a multi-balení plechovek Krušovice 10, které budou na obchodech k dostání začátkem dubna. Kompletní nabídku sportovní limitované edice s hokejovými motivy si budete moci zakoupit v těchto provedeních:

O dalších zajímavostech, které jsou zatím stále v přípravách, bude značka Krušovice průběžně informovat. Mistrovství světa v ledním hokeji se uskuteční od 1. do 17. května 2015 v O2 Aréně v Praze a ČEZ Aréně v Ostravě.

Krušovice byly jako jediný pivovar u nás po s;to let ve vlastnictví české královské koruny, když ho v roce 1583 koupil král český a císař římský Rudolf II. Od té doby zde krušovičtí sládci vaří pivo bez přerušení. Do portfolia krušovického pivovaru patří Krušovice Černé, světlé výčepní pivo Mušketýr ze čtyř druhů sladů, polotmavý 13° speciál Malvaz, Krušovice Pšeničné a především pořádná krušovická Desítka a Dvanáctka, vařené na přání spotřebitelů podle dobových receptur z osmdesátých let 20. století. Krušovická piva pravidelně vyhrávají prestižní degustační soutěže doma i v zahraničí. Výrazným úspěchem se v roce 2013 staly stříbrné medaile pro Desítku a Dvanáctku ze soutěže Monde Selection - Quality Award. Z domácích soutěží v roce 2013 získaly Krušovice první místo za Mušketýra na Zlaté pivní pečeti v Táboře, a dále první místa za Krušovice Černé a Dvanáctku a třetí místo za Krušovice Pšeničné na Pivu České republiky v Českých Budějovicích. Na soutěži v Žatci na druhých místech ve svých kategoriích uspěly Desítka a Krušovice Černé. Desítce patří i Certifikát vyrovnané kvality z brněnského Pivexu. V roce 2015 značka Krušovice získala na prestižní soutěži Zlatá pivní pečeť druhé místo za Krušovice Pšeničné a třetí místo za Krušovice Černé. Pivovar je známý i svými exkurzemi, v roce 2014 přivítal přes 50 000 návštěvníků. Pravidelně také pořádá i speciální exkurze a kursy pivního sommeliérství pro opravdové pivní znalce.

Zdroj: Tisková zpráva

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum