Podpořte dobrou věc

3. prosince 2016 - tisková zpráva

Podpořte dobrou věc a získejte výjimečné pivo

Česká republika se v letošním roce poprvé oficiálně zapojuje do mezinárodního svátku dárcovství s názvem GivingTuesday. Letos se koná 29. listopadu a zapojit se může každý, firmy, neziskové organizace, školy, rodiny ale i jednotlivci. Darem mohou být finanční prostředky, věnovaný čas, energie či vlastní úsilí.

K iniciativě se připojila také redakce PROPAMÁTKY, která provozuje stejnojmenný portál i časopis a zaměstnává na pozicích redaktorů lidi se zdravotním hendikepem. Ti pomáhají šířit informace o obnově a financování památek v České republice v průběhu celého roku.

Ke svátku dárcovství GivingTuesday jsme se zapojili s právě probíhající kampaní Pivo PROPAMÁTKY (pivo.propamatky.info). Všem lidem, kteří podpoří naši práci alespoň 300 korunami, zašleme jako poděkování poctivé pivo PROPAMÁTKY (v lahvi 0,75 litru), které jsme sami uvařili v historickém pivovaru Lobeč v limitované edici 1000 kusů. Skuteční milovníci piva a památek mohou za příspěvek ve výši 1800 korun získat navíc ještě dalších pět piv v dárkových lahvích (0,75 litru) z různých pivovarů České republiky, díky jejichž vzniku byly zachráněny historické stavby.

Zapojte se do prvního mezinárodního dne dárcovství. Zapojte se do kampaně Pivo PROPAMÁTKY a oslavte svátek dárcovství třeba právě poctivým českých pivem. Více informací naleznete na: http://podporim.propamatky.info.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum