Svijanské vánoční dárky

I letos Pivovar Svijany pro vás připravil speciální vánoční balení některých produktů. Co všechno tedy budete moci nadělit anebo naopak najít pod stromečkem?

Samozřejmostí jsou multipacky Svijanského Mázu, které nejenže dostali vánoční kabátek, ale také v každém z nich je ukryt nějaký dárek. Dohormady jich je za tři a půl milionu a najdete mezi nimi několik druhů triček, samolepky, otvíráky, alkohotestery, škrabky na auto, čistítka na mobilní telefon, pivní tácky a spoustu dalších překvapení. Dárky jsou pro letošní rok rozmanitější, takže by se měla snížit pravděpodobnost, že některý z nich budete mít v balení opakovaně.

Speciální plakát, který najdete na místech, kde můžete vánoční balení objednat.

Dalšími pivy připravenými pro stromeček jsou Kvasničák a Svijanský fanda v litrových a dvoulitrových džbáncích a pětilitrový party soudek Svijanského Mázu.

A teď to nejdůležitější - kde můžete všechny dárky zakoupit? Komplet všechno vánoční balení určitě seženete přímo v pivovarské prodejně ve Svijanech, případně v Liberci.

Vánoční multipacky budou v letákové akci v Kauflandu, Penny a v Globusu, v klasickém prodeji v Bille, Tescu, Makru a Aholdu. Globus také prodává litrové lahve Kvasničáku a Svijanského fandy.

Party soudek by měl být k dispozici v Aholdu (pokud ho nemají, tak se po něm ptejte!), a objeví se v eshopu.

A to samozřejmě není zdaleko všechno, spíš naopak. Svijanské vánoční balení seženete ve všech velkoobchodech, které Svijany prodávají. Úplně stejně se můžete dohodnout s hospodským ve vaší oblíbené nebo nejbližší hospodě a pokud vám balení objedná, tak Vám jej přivezou. Nemusí to být jen svijanská hospoda, ale jakákoli, ve které bude aspoň trochu podnikavý hospodský. Takže vánoční balení svijanského piva je k mání takřka na každém rohu.

Zdroj: Pivovar Svijany

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum