Vlaky do Radegastu

18. března 2018 - zdroj Plzeňský Prazdroj

Vlaky z Ostravy do Radegastu se zalíbily turistům a pomohly zvýšit návštěvnost pivovaru

Nošovický pivovar se v loňském roce těšil velkému zájmu návštěvníků. Celkem loni do Radegastu zamířilo více než 28 tisíc turistů. To je o čtyři procenta více lidí než v roce 2016.

Výrazný podíl na nárůstu počtu turistů má nová aktivita Radegastu – speciální vlaky, které vozí návštěvníky z Ostravy až přímo do areálu nošovického pivovaru. „Celkem k nám Slezský železniční spolek v loňském roce vypravil devět motorových vlaků, které přivezly na osm set turistů,“ říká Simona Jasníková z pivovaru Radegast.

V projektu speciálních vlaků Radegast pokračuje i v letošním roce. V létě pak nabídne pivovar jako zpestření letní kina. Návštěvníci se mohou těšit nejen na klasické prohlídky, ale i na velmi oblíbené školy čepování piva.

Vlaky do Radegastu

V pivovaru Radegast se vaří pivo od roku 1970. Oblibu si získalo díky své charakteristické výrazně hořké chuti. Nyní je pivovar Radegast součástí společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s.

Pivovar Radegast je vyhledávaným turistickým cílem. Je součástí projektu Technotrasa, jehož součástí jsou nejvýznamnější památky Moravskoslezského kraje.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum